IĞDIR / KARAKOYUNLU - Şehit Polis Nevzat ALAGÖZ Ortaokulu

Şehit Polis Nevzat ALAGÖZ Ortaokulu

ERGENEKON MAH. ATATÜRK CAD. NO 15/2 KARAKOYUNLU / IĞDIR
Vizyon
Milli eğitimin amaçları doğrultusunda çağın gereklerine uygun bilgi kazanan, bilgi üreten tüm potansiyellerini bütüncül bir yaklaşımla gelecek için kullanan, kendi bölgesinde ve yurt çapında lider okul olmak.Sevgiyle bilginin kucaklaştığı okulumuzda, öğrenci, aile ve okul üçgeninde bütünlük oluşturarak ilerlemek, sevgiyle aşılamayacak bir engeli olmadığına inanarak veli memnuniyetini yükselten bir anlayışla, bilgi ve donanımı tam nesiller yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerimizi, Atatürk İlke ve İnkılaplarında, anayasada ifadesi bulunan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yükseltmeye çalışan; insan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak ve; Çağın gereklerini iyi analiz edip, çocuklarımızı yaratıcı, araştırmacı ruhlu yetiştirmek, sosyal duygusal yönde gelişmelerini sağlamak, öğrenmeyi öğrenmiş, kendine güvenen, sağlam karakterli sorumluluk taşıyan, kendi kendini yönetebilen, ülkesine bağlı, milli kültür ve değerlerini benimseyen bir nesil yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :Normal - Gündüz ( Tam Gün )
Ulaşım toplu taşıma ile her yarım saatte bir yapılmaktadır.
İlçe Merkezi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Karakoyunlu ilçe merkezinde bulunup, Iğdır il merkezine 13 kilometre uzaklıktadır.
Futbol,voleybol,basketbol, masa tenisi turnuvaları
TÜBİTAK Projeleri, Bilim Şenlikleri