IĞDIR / KARAKOYUNLU - Şehit Polis Nevzat ALAGÖZ Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda baharın gelişi ile birlikte baharın simgesi olan Nevruz bayrami coşku ile kutlandi. Öğretmen ve öğrencilerimiz birlikte eğlenerek bu güzel günü 'yumurta dokuşturma' 'ateş ütünden atlama' 'çuval yarışları 'gibi eğlenceli etkinlikler ile doyasıya eğlendi. Daha sonra okul müdürümüz Fikret ONAR ve öğretmenlerimiz bu günün anısına ilçe kaymakamımız sayın Nurettın YAVUZU ziyaret ederek nevruz paketi hediye ettiler. Bu etkinliklerde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okul sporları kapsamında yapılan masa tenisi turnuvasında okulumuz küçükler kategorisinde kızlarda il1.erkeklerde ise il3.oldu bu  başarılarından dolayı başta beden eğitimi öğretmenimiz Erkan BAŞAL olmak üzere emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize tesekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Uğur Babet ' in yönetiminde 'Anadolu'isimli karma Resim,Seramik,Keçe sergisi yapıldı. Sergi çalişmalari kadın velilerimiz ve bayan öğretmenlerimiz tarafından yapılan

ürünlerle açılmıştır.Görsel Sanatlar Öğretmeni Uğur Babet sergimizde öğrenci velilerimizi dahil ederek okul içi etkinliğini arttırmak ve farkındalık oluşturmak istenildiği  kısa sürede tasarımları yapılan çalişmaların  büyük bir beğeni aldığı ve beklenenin üstünde katılım  olduğunu ve daha güzel projeler de  okulumuzu sanat alanında  adını duyuracağını belirtti. Yapılan bu çalışmalarda  emeği geçen başta görsel sanatlar öğretmeni Uğur  Babet olmak üzere  öğrenci ve öğrenci velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı (KAHEV) tarafından yürütülen "Kahev Kodluyor" Projesi kapsamında, Iğdır'a bağlı Karakoyunlu İlçesi Şehit Polis Nevzat Alagöz Ortaokulu'na Robotik Kodlama Sınıfı oluşturuldu.

Mrt

Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın.

"Gömelim gel seni tarihe

desem sığmazsın."

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün , silah arkadaşlarının ve bu vatan için kendini feda eden , ismini bildiğimiz ya da bilmediğimiz tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun.

Mrt

Okul öğrencilerimiz,18 Mart Çanakkale Zaferi ve şehitlerimizi anma kapsamında pano çalışması yaptılar.

Mrt

Okulumuzun öğretmen ve öğrencileri, Suriye'nin İdlib kentinde sürdürülen Bahar Kalkanı Harekatı'nda rejim güçlerinin saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Fatih KARA'yı son yolculuğuna uğurladı. Şehidimizin cenazesi Karakoyunlu ilçesine bağlı Koçkıran köyüne götürüldü. Şehidimizin ailesine baş sağlığı diliyoruz. Başımız sağolsun !